Bagel

Frisk bagel fra SMK's Place
Previous slide
Next slide

Frisksmurt bagel

Hos SMK’s Place i Friheden har vi et bredt udvalg af sandwiches, bagels og salater, som du kan skræddersy efter din egen smag. Vi laver en frisk bagel, som du kan fylde med den dressing, salat og kød, som du har lyst til. Vi har fire forskellige slags brød, så du kan selv vælge, om du vil have en grov-, fuldkorns, sesam eller chili cheddar bagel. Du kan bestille din bagel i butikken eller som takeaway, hvis du bestiller online.

Sundt måltid

Vores lækre bagels er perfekte som led i en sund frokost eller aftensmad. Det er den perfekte løsning, hvis du skal have et hurtigt måltid, men gerne vil spise fornuftigt. Du kan derfor trygt bestille mad fra SMK’s Place Friheden, hvis du holder øje med kalorieindtaget. Og da du kan skræddersy din egen bagel, kan du selv tilvælge det sundere indhold. Det gælder både, når du bestiller din bagel som takeaway og nyder den i butikken. For eksempel kan du vælge fuldkornsbrød- eller grovbrød, flere grøntsager og en sundere slags protein. Det er fuldkommen op til dig.

Hvis du ikke passer på kalorierne, kan du i stedet fylde dine bagels med alt det fyld og pålæg, du kunne tænke dig. Vi har tun, forskellige slags kylling, falafel, kalkunbacon og meget mere. Du kan passende fylde din bagel med vores populære mors hjemmelavede dressing. 
Alle vores ingredienser og råvarer er lavet friskt, så du er garanteret et forrygende resultat hver gang. 

Bagels i København
Bagel i Hvidovre

Bagel takeaway

En bagel er det perfekte måltid, hvis du skal have hurtig og sund mad. Du kan bestille din bagel som takeaway online. Det er hurtigt, sundt og lækkert, og det mætter rigtig godt. Når du har bestilt online, så kan du komme forbi SMK’s Place i Frihedens Butikscenter, hvor din mad venter på dig. Vi sørger nemlig altid for at lave din mad hurtigt og friskt. 

Udsøgte råvarer og en nænsom stræben efter det perfekte sikrer en oplevelse udover det sædvanglige.