Sandwich

Frisk bagel fra SMK's Place
Previous slide
Next slide

Frisksmurt & sund sandwich

Når du leder efter en sund sandwich i Hvidovre eller omegn, så er SMK’s Place Friheden det sikre valg. Vi laver en sandwich, som du kan skræddersy efter dine egne smagsløg. Vi har nemlig et bredt udvalg af fyld, så det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Du finder vores butikker i Hvidovre og Friheden, og du kan nyde din sandwich som takeaway eller i butikken. Kom forbi SMK’s Place Friheden, eller bestil online.

Sund sandwich

Vi tilbyder lækre og sund sandwiches, som er hjemmelavet hele vejen igennem, og som tilmed er lavet med friske råvarer. Det mener vi giver den bedste smag og dermed den bedste oplevelse for vores kunder. Kvalitet, friske råvarer og smag skal være nøgleord, når vores kunder tænker på en sandwich fra SMK’s Place.

Når du vælger at bestille online eller besøger vores afdeling i Friheden eller Hvidovre, så er du selv herre over din sandwich. Du vælger nemlig selv brød, smørrelse, dressing, grøntsager og pålæg. På den måde kan du skræddersy dit måltid. Du kan desuden vælge mellem en masse lækkert tilbehør.

Hvis din frokost eller aftensmad skal gå hurtigt, men samtidig være sund og velsmagende, så er en velsmagende og sund sandwich fra SMK’s Place Friheden den oplagte løsning for dig. Og du kan vælge at lave den så sund, som du har lyst til. For eksempel kan du vælge fuldkornsbrød, flere grøntsager og en sundere form for protein. Det er helt op til dig. 

Lækker Sandwich med tilbehør fra SMK's Place i Hvidovre
Vælg din egen sandwich som takeaway i Brøndby hos SMK's Place

Takeaway sandwich

Vi bestræber os på at levere Vestegnens bedste sandwiches. Fra vores beliggenhed i Hvidovre og Friheden ligger vi i hjertet af Vestegnen. Du kan også bestille en lækker sandwich som takeaway.

Vores sandwiches er altid frisksmurte, og vi laver din maden hurtigt, når du har fået bestilt den. Det skal dog ikke forstås som om, at vi går på kompromis med kvaliteten af vores produkt.

Hvis sulten er ved at melde sig, og du har lyst til en lækker og sund sandwich, så bestil den som takeaway eller kom forbi én af vores to afdelinger. Vi har en butik i både Frihedens Butikcenter og Hvidovre Butikscenter. Du kan selvfølgelig også vælge at bestille online. Vi glæder os til at servere mad for dig.

Udsøgte råvarer og en nænsom stræben efter det perfekte sikrer en oplevelse udover det sædvanglige.