TAKEAWAY FRIHEDEN

Frisk bagel fra SMK's Place
Previous slide
Next slide

TAKEAWAY i hvidover og omegn FRA SMK'S PLACE

Bestil din takeaway i Friheden hos SMK’s Place, hvor du kan få en masse lækre og sunde retter, som du kan spise dig mæt i. Vi tilbyder dig mad i særklasse, som du kan nyde i de rammer, der passer dig bedst. Hvis det skal være velsmagende, hurtigt og sundt, så vores mad den oplagte mulighed for dig. Konceptet er egentlig meget enkelt. Vi har alle de friske ingredienser, som du frit kan vælge mellem til din mad. Vores ingredienser er hjemmelavede, hvilket resulterer i en lækker og gennemført oplevelse for vores kunder.

Sandwich, bagel og salat takeaway

Med takeaway fra SMK’s Place er det kun fantasien, der sætter grænser. Du vælger nemlig helt selv. Det kan være, at du hungrer efter en lækker sandwich, eller måske har du mest lyst til en frisk salat. Uanset dine præferencer har vi den perfekte mulighed til dig. Vi har nemlig alt, hvad hjertet begærer, og du kan derfor skræddersy sandwiches, bagels, salat, pastasalat og wraps, så de passer perfekt til dine smagsløg. 

Vi bestræber os på at lave byens bedste mad, hvad enten der er tale om en pastasalat, wrap, bagel eller sandwich. Hemmeligheden er de gode, smagfunde og sunde råvarer, der indgår i vores retter. Hvis råvarerne er udsøgte, så bliver det færdige resultat det også. 

Når du bestiller fra SMK’s Place, er du sikret den bedste takeaway i Hvidovre. Det er nemlig det sunde og lækre valg. Vi har en masse sunde ingredienser, som du kan kan vælge mellem. På den måde bestemmer du selv, hvor sund din mad skal være.

Lækker Sandwich med tilbehør fra SMK's Place i Hvidovre
Vælg din egen sandwich som takeaway i Brøndby hos SMK's Place

Bestil takeaway hvidovre og omegn

Vi bestræber os på at lave byens bedste mad, uanset om det er en pastasalat, wrap, bagel eller sandwich, der frister dig. Du kan bestille din takeaway i Hvidovre fra begge vores lokation i henholdsvis Hvidovre og Frihedens Butikscenter. Hvis du bor i byen eller andre steder på Vestegnen, er det en oplagt måde at få lækker og sund mad. I vores madlavning handler det om de råvarer, vi bruger. Hvis råvarerne er udsøgte, så bliver det færdige resultat det samme. Vi tilbyder vores mad i tre forskellige størrelser, så du selv kan vælge, hvor stor din sandwich, bagel eller salat skal være. Det kan du helt selv bestemme, når du bestiller din takeaway.i Hvidovre fra SMKs’ Place. 

Udsøgte råvarer og en nænsom stræben efter det perfekte sikrer en oplevelse udover det sædvanglige.