Persondatapolitik

SMK'S Place Friheden - persondatapolitik

Når du bruger SMK’S PLACE FRIHEDEN website accepterer du samtidig, at bestillingssystemet Gloriafood behandler dine oplysninger i henhold til denne persondatapolitik.

Gloriafood acceptere selvfølgelig alle ønsker om hemmeligholdelse af de personlige oplysninger, som du afgiver i forbindelse med bestilling og køb, og det er vigtigt for dem, at beskytte og behandle alle oplysninger forsvarligt og altid i overensstemmelse med gældende lovgivning.

1. Personoplysninger
Ordet ”personoplysninger” dækker over alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person. Det gælder blandt andet en persons for- og efternavn, alder, køn, privatadresse, e-mailadresse, en eventuel arbejdsadresse etc.

2. Oplysninger, Gloriafood indsamler og behandler
Du kan besøge bestillingssystemet Gloriafood uden at fortælle, hvem du er og uden at give andre personlige oplysninger om dig selv.

Men dog er der for den videre ordreafgivelse behov for oplysninger for at du kan aflægge ordrer.

Der indsamles oplysninger om dig, når du:

  • opretter en bestilling
  • foretager betaling ved køb
  • sender virksomheden en forespørgsel

Gloriafood indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere den ydelse, som du har bedt os om. Fx dit navn, e-mail adresse og leveringsadresse.

Registrering af personoplysninger er nødvendig for bl.a. via Google Analytics at kunne analysere, hvordan brugerne anvender SMK’S PLACE FRIHEDENS website. På den måde kan vi løbende gøre din oplevelse bedre og mere relevant, når du handler hos os.

Vi indsamler i den forbindelse ikke personoplysninger om vores kunder fra andre (tredjemand).

Vi benytter Stribe til håndtering af betalinger, og vi har ikke selv adgang til oplysninger om betalingsmidler, såsom kortnumre, bankkontonumre eller lignende.

Videregivelse af personoplysninger

De personoplysninger, vi har modtaget via Gloriafood, videregives kun internt hos SMK’S PLACE FRIHEDEN for den videre behandling af din bestilling.

Vi videregiver kun oplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lovgivning, og selvfølgelig kun, hvis den pågældende kunde udøver misbrug eller svindel over for SMK’S PLACE.

Da vi som nævnt anvender Google Analytics for at se hvordan brugerne anvender siden, afgives brugernes IP-adresse til Google. Google kan videregive informationerne til tredjepart som udfører opgaver for dem, eller hvor loven påkræver det. Du kan læse mere om Googles privatlivsvilkår her: https://policies.google.com/privacy

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysninger lagres på Gloriafoods webservere, som er placeret i Rumænien.

Personoplysninger opbevares, så længe det er nødvendigt, i forhold til de formål vi har oplyst ovenfor, eller som er påkrævet efter den gældende lovgivning.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og framelde dig vores nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os via kontaktformularen: https://www.smksplace.dk/kontakt/

Du har ret til at få forkerte oplysninger korrigeret.

Vi forpligter os til løbende at opfylde lovgivningens krav til indsamling og behandling af personoplysninger.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores datapolitik, eller til hvordan vi bruger dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.